thûs in `t heitelân
12 Oktober 2006 | Nederland, Sneek
Hallo allemaal,
Ben weer even terug in Nederland.
Heb Nico achtergelaten in Angola, hij heeft helaas niet zoveel vakantiedagen als mij.
Vind het heerlijk om thuis te zijn, lekker genieten van m`n huisje,kinderen, familie en vrienden.
9 November vlieg ik terug naar Afrika. Kan dan veel spullen meenemen die je daar mist.
Ook sponsort het Scheper Ziekenhuis mij met medicijnen die daar broodnodig zijn voor de lokale bevolking die geen geld hebben voor medische zorg.
Ik hoop in deze weken iedereen weer te zien en even bij te kletsen.
Tot ziens,hoors groetjes Hanneke
Ben weer even terug in Nederland.
Ik hoop in deze weken iedereen weer te zien en even bij te kletsen.
Tot ziens,hoors groetjes Hanneke
12 Oktober 2006 - 21:24
Joke:
nou su let nog bij ut pad !! (haha) spreek je nog wel hoi -
13 Oktober 2006 - 07:01
Dirk De Jong:
Hannie en Martin voelen zich weer SUPER GRANDIOOS,want Hanneke is weer even thuis.
Zij hebben het toch wel aan jou laten merken?Ze zingen samen wel eens in een weemoedige stemming
WIJ ZIJN ZO EENZAAM ZONDER JOU.........
Maar goed zo hoort het ook....ik wens je een fijne tijd in SNITS bij vrienden en familie -
13 Oktober 2006 - 10:37
Rikstelien:
We spreken en schrijven geen Fries, maar deze kop begrepen we direct.
Welkom hier, we horen vast van elkaar.
Liefs van ons allen, Rikstelien.
13 Oktober 2006 - 17:53
Tante Hester:
leuk dat je weer even in nederland bent zo te horen is het genieten -
16 Oktober 2006 - 09:15
Sonja Foekema:
Hanneke het was even leuk om je zo plotseling te ontmoeten hier in Nederland ,gewoon op een verjaardag.Je wens om met ons mee te zeilen in de herfst vacantie is oke.We bellen nog wel.Foekkie laat je niet kisten,daar.We nemen er een op.Groet Sonja. -
26 Oktober 2006 - 07:00
Hannie Bergsma:
Hallo hanneke,
Ik wens je fijne weken toe in .t heitelan, geniet ervan.Ik lees met interesse je mails en heb bewondering voor je. succes voor als je weer terug bent in angola, groetjes hannie bergsma. -
06 November 2006 - 15:18
Antje Warrink (SZE):
Hoi Hanneke,
Ik vind het ontzettend leuk te lezen wat jullie allemaal meemaken in Angola. Hartstikke oke van je dat je in het weeshuis bezig bent, dat zal wel een heel goed gevoel geven en nu even weer lekker thuis in Nederland! Een goede terugreis en ik blijf graag je berichten lezen! Groetjes,
Antje -
22 Maart 2007 - 18:54
Christina:
Hi Hanneke and Nico, thank you so much for this beautiful website. To see all those pictures brought many memories back. It is so different to watch fotos then being there yourself.
I miss you so much - wish you were here!
big hug Christina