Groet uit Luanda - Reisverslag uit Luanda, Angola van hannekenico - WaarBenJij.nu Groet uit Luanda - Reisverslag uit Luanda, Angola van hannekenico - WaarBenJij.nu

Groet uit Luanda

Blijf op de hoogte en volg

15 Maart 2007 | Angola, Luanda

Hallo allemaal,

Eindelijk weer es een nieuw berichtje van ons uit het hete Afrika.
Alles gaat hier z`n gangetje, gelukkig voor de lokale bevolking hier heeft het niet meer zo hard geregend. De buien zijn wat minder heftig.
De warmste tijd hebben we hier bijna gehad en we gaan zo naar de herfst en winter.
De maanden juni, juli en augustus zijn hier de koudste maanden en dan vlucht ik ook naar Nederland waar het deze maanden heerlijk zomer is.
Ben helemaal gelukkig nu ik mijn paspoort terug heb(eindelijk na 4 maanden).
We gaan de eerste week van april naar Namibië en daarna nog een paar dagen rondtrekken in Angola.
Even een break, wat je hier zeker af en toe moet doen.
Het verkeer blijf een ramp en beperkt je in je dagelijkse dingen. Ook zie je hier dagelijks de nodige ongelukken, veel blikschade`s, maar ook erger.
Probeer toch elke week naar de kliniek te gaan en naar het weeshuis.
Verder nog geen nieuwe ontwikkelingen hier, ben wel met van alles bezig en als dat lukt dan horen jullie het zeker!
We hebben een weekend op het strand gekampeerd met een aantal Portugezen en Angolesen
Was helemaal te gek .s `Avonds een groot kampvuur gemaakt, heerlijk gebarbecued en lange strandwandelingen gemaakt.
We hebben gefietst in de stad op zondagochtend heel vroeg, dan is er nog niet zoveel verkeer.
Of het zo gezond is weet ik niet want je stikt haast in de uitlaatgassen hier.
Zoveel auto`s die een zwarte rookwolk achter zich hebben hangen.
Ons bezoek uit Nederland en Nigeria is net vertrokken, was supergezellig de afgelopen week.
We proberen hier al een beetje Portugees te spreken, het is een moeilijke taal en onze lessen vallen regelmatig uit, dat is wel jammer.
De volgende keer hoop ik leuke verhalen te vertellen van onze vakantie.
Groetjes van Nico en Hanneke

• 15 Maart 2007 - 14:56

Dirk:

Beste mensen.,

Leuk om zo jullie avonturen te volgen.....
    Wat zou het mooi zijn dat de levensstandaard ook daar eens in positieve zin zou ontwikkelen...
    Maar als ik de foto s zo zie?
    Ik wens jullie alle goeds vanuit een welvarend Dokkum

Dirk

• 17 Maart 2007 - 12:23

Robert & Bouwien:

Erg leuk om jullie avonturen zo te volgen.En...gelukkig ook tijd om weekendjes weg te gaan, succes met alles! liefs van Wim, Hella, Robert en Bouwien

• 03 April 2007 - 13:54

Alice:

Beste Hanneke en Nico,

Mijn vriend en ik verhuizen in juli 2007 naar Luanda. Nu ben ik op internet een beetje aan het speuren naar informatie en kwam jullie berichten tegen. Zou ik jullie e-mail adres mogen om wat informatie uit te wisselen?

Vriendelijke groet,

Alice (ajurjens@yahoo.com)